Frivilligkveld Onsdag 22.mars #Bryggja

Til alle frivillige lag og organisasjonar i Stad kommune. Bli med på frivilligkvelden på Bryggja onsdag 22. mars kl. 17.30 - 20.30. Dette vert ein inspirerande kveld der vi ønskjer å samle breidda av frivillige organisasjonar i Stad og skape god dialog mellom organisasjonane og mellom organisasjonane og kommunen. Sjå meir info og finn lenke til påmelding nedanfor.

Onsdag 22.mars kl 17.30 - 20.30 
Målet for kvelden:  
Ein god dialog mellom frivilligheita og kommunen der vi blir godt kjende med kvarandre og diskuterer idear, tankar og løysingar for felles utfordringar. I tillegg til inspirasjonsinnleggopen runde, uformell prat og god mat  skal vi ha dialogsamtalar kommune og frivillige saman rundt temabord kring 4 utvalde tema: 

  • Alle med - barn og unge i aktivitet  
  • Leve heile livet / frivillige i eldreomsorga/ helse i alt vi gjer 
  • Stadutvikling og gode nærmiljø + Anlegg for idrett og friluftsliv
  • Kvardagsintegrering / kvardagsinkludering 


    PROGRAM

17.30    Oppmøte - litt og bite i - prat rundt borda

17.45    Kulturinnslag  og Velkomne 

18.00    Inspirerande historiar frå frivilligheita i Stad

18.30    Beinstrekk med prat og påfyll av energi

18.45    "Samtalen"

               Dialogbord med tema der kommune og frivillige møtest. Alle må velje eit tema.

19.30    Kort beinstrekk

19.45    Oppsummering tema

20.00    Felles spørsmål - og svar

20.25    Avslutning og vel heim

20.30    Slutt

Påmelding HER
Frist: innan 20. mars 

Er du mellom 13 og 19 år og treng skyss? Meld deg på HER  i tillegg til å melde deg på frivilligkvelden. 

Flere nyheter

Kartlegging av frivilligheita i Stad kommune

I november 2023 vart det gjort ei stotstilt kartlegging av frivillige lag og organisajonar i Stad kommune. Frivillighet Norge i samarbeid med Rambøll hadde oppdraget i å gjennomføre spørjeundersøkinga og lage ein rapport. Men ein svarprosent på 63 % og har vi fått eit godt og viktig innblikk i korleis det står til i frivilligheita i Stad. Her kan du lese både rapporten og presentasjonen Brita Brekke frå Frivillighet Norge heldt på Frivilligkvelden 2024:

Frivilligkveld

Lag og organisasjonar i Stad - velkomne til Frivilligkveld på Bryggja grendahus, onsdag 24.01.2024 kl. 17.30 - 20.30. Er du tillitsvald, medlem eller frivillig i ein organisasjon. Kom å bli med på ein trivelig og lærerik kveld!. Vi får presentert resultatet av kartlegginga som vart gjort av frivilligheita i Stad kommune i november. Der vert servert kveldsmat, og du kan presentere din organisasjon og dine aktivitetar og søkje samarbeid på informasjonstorget. Vi inviterer også til dialog mellom kommunetilsette og frivillige om korleis vi kan løyse heilt konkrete utfordringar i lag. Klikk deg vidare og meld deg på!

2024 © Selje Frivilligsentral